OVER DSE GROEP

Van aanvang tot ambitie

In 1988 zijn wij begonnen met het leveren van computers en het schrijven van software. Duivenvoorde Software Engineering B.V. was de basis van de huidige DSE Groep. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande en betrouwbare leverancier van diensten en producten op het gebied van IT, software ontwikkeling, klantcommunicatie en security.

Onderscheidend vermogen

Waar bedrijven tegenwoordig kunnen kiezen uit een groot aanbod van specialisten is onderscheidend vermogen essentieel. DSE Groep staat voor ‘Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar’. Daardoor kan worden gebouwd aan de loyale groep specialisten als medewerkers en opdrachtgevers. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing in het gebruik van materialen en voorzieningen, maar vooral in de relaties met opdrachtgevers en medewerkers.

Kwaliteit gegarandeerd

De DSE Groep ziet kwaliteit door voor het hoogst haalbare te gaan. De DSE Groep zorgt voor het beste resultaat. Topproducten van de beste leveranciers die ‘zorgeloos werken’ garanderen. Snel, veilig en stabiel, ongeacht waar uw werkplek zich bevindt. Ook onze gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers zijn een garantie voor kwaliteit. Dat geeft zekerheid, vertrouwen en continuïteit.

De DSE specialisten

De DSE specialisten zijn niet alleen kundig, maar ook betrokken bij hun werk en hun klanten. Ze zijn betrouwbaar en bevlogen om het beste uit zichzelf te halen. De kennis binnen het bedrijf is breed met achtergronden in informatica, elektrotechniek, werktuigbouw, logistiek en wiskunde. De koppeling van kennis, ervaring, betrokkenheid en drive maken de DSE Groep tot een dynamisch bedrijf.

Volg ons