NK Bedrijvenschaak 2021

Zaterdag 2 oktober 2021

De Moriaan

Dorpsduinen 4

1949 EG Wijk aan Zee

Zaterdag 2 oktober 2021

De Moriaan

Dorpsduinen 4

1949 EG Wijk aan Zee

10:00 tot +/- 17:15

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert DSE het NK Bedrijvenschaak!

Net als in 2016 organiseert DSE dit jaar weer het NK Bedrijvenschaak dat dit jaar op de welbekende toplocatie voor de schaaksport worden gehouden, namelijk in ‘De Moriaan’ te Wijk aan Zee. Dezelfde ruimte als waar elk jaar in januari de schaak wereldtop bijeenkomt voor het Tata Steel Chess Tournament.

Deelname aan het toernooi is gratis. In de middag wordt een lunch aangeboden en afsluitend een borrel.

Puilt jouw bedrijf uit van het schaaktalent? Stel dan snel een dreamteam* samen en meld je hieronder aan voor het NK Bedrijvenschaak! Is er zoveel schaaktalent aanwezig in jouw bedrijf dat je niet kunt kiezen wie je selecteert? Dan mag je best nog een tweede team inschrijven**.

*Elk team mag één speler opstellen zonder binding met het bedrijf (gastspeler). Op de gastspeler na dienen opgegeven spelers werkzaam te zijn in het bedrijf dat zij vertegenwoordigen, dan wel het bedrijf te hebben verlaten wegens vervroegde uittreding of pensionering.

**Indien de genomen maatregelen omtrent COVID-19 beperkingen opleggen met betrekking tot het aantal deelnemers dan krijgen de als eerst ingeschreven teams voorrang.

    Volg ons